Az autóvásárlás folyamata

Eladás, szerviz, kereskedelem és vétel bejegyzéseinek rögzítése a szervizkönyvben, majd alvázszám keresés.

A körforgás

Autóvásárlás során több lehetsées módon is vehetünk kocsit. Az egyik ezek közül, ha az első tulajdonos megveszi a járművet, majd évekig a használja és szervizelteti (1), ezután eladja egy kereskedőnek (2). A kereskedő átnézi vagy átnézeti az autót, majd továbbadj a vevőnek (3). Ezek után a vevő szintén évekig használja és szervizelteti a kocsit (4), mielőtt eladná (1).

 

A szervizkönyv működése

A fenti körforgásban az online szervizkönyv szerepe, hogy később nyomon lehessen követni az autón végzett javításokat és kilométeróra-állást. A működést a következő 4 felhasználó bejegyzésein keresztül mutatjuk be: Eladó László, Szerviz Lajos, Kereskedő Sándor és Vevő Zoltán. Ezek a felhasználók bejegyzései segíthetik mindannyiuk munkáját és járművásárlását, továbbá a későbbi tulajdonosoknak is segítséget nyújthatnak.

 
Autóvásárlási körforgás
 
 

Keresési találatok

A szervizkönyvben rögzített járművek és bejegyzések között kereshetünk alvázszám vagy rendszám alapján. A keresési találatokban megjelenik a gépjármű minden felhasználójának bejegyzése. A jármű adatai megjelennek felhasználónként és egy összesített listában is.

Keresési találatok 3 felhasználótól
Keresési találatok 3 felhasználótól
 

Ha a te autódnak is szeretnél online szervizkönyvet, akkor lépj be, és kezdj neki!

Autóvásárlási körforgás
Autóvásárlási körforgás
Eladó szervizkönyve
Eladó szervizkönyve
Szerviz járművei
Szerviz járművei