Valós kilométer logó pályázat

2011.07.10. 14:09, lacimol

A valoskilometer.hu grafikai pályázatot hirdet. A pályázat célja a weboldal fejléc logójának megtervezésével, figyelemfelkeltő megjelenés létrehozása. A pályázat kiírója a valoskilometer.hu üzemeltetője. A pályázatok leadási határideje: 2011. augusztus 28.

 

A pályázat célja a Valós Kilométer új logójának megtervezése. A pályazati anyag leadása e-mailen keresztül történhet. Az elbírálás után a weblap hivatalos indulásával kikerül a főoldalra (várhatóan) 2011. szeptember 1-én. A pályázat során egy nyertes pályamű kiválasztására kerül sor, de a minőségi munkák beküldői ingyenes tagságit kapnak 5 évre. A pályamunkák elbírálását a kiíró, szubjektív véleményformálás alapján végzi.

A nyertes pályázó az eredményhirdetés után megtartja szerzői jogát, de a kiíró ezt követően a pályaművet szabadon használhatja. A kiíró a pályamunkát korlátozásmentesen átdolgozhatja, többszörözheti és terjesztheti (bármilyen formában és eszközön), jogosult a pályamunkát saját vagy az érdekkörébe tartozó bármely harmadik személy nevében védjegyeztetni, vagy bármely más lehetséges módon jogi oltalomban részesíteni.

Az elbírálás eredményét, a kiválasztott logót és a nyertes alkotó nevét az eredményhirdetést követően közzétesszük a www.valoskilometer.hu honlapon. Az elbírálás eredményéről valamennyi pályázó e-mailben is értesítést kap. A kiíró fenntartja a jogot, hogy eredménytelennek nyilvánítsa a pályázatot. A pályázó elfogadja, hogy a beadott munka semmilyen szerzői jogot nem sérthet, ennek felelőssége őt terheli.

A pályázat kiírásának időpontja: 2011.07.10.
A pályázatok leadási határideje: 2011.08.28. (Módosítva: 2011.12.31.)
Eredményhirdetés: 2011.09.01. (Módosítva: 2012.01.15.)

A pályázattal kapcsolatos kérdésével, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

 


  Követelmények

 • egyedi és kreatív megjelenés
 • a logo tartalmazza "valós kilométer" vagy a "valós km" szóösszeállítást
 • megjelenésében utaljon a honlap tartalmára, főbb szolgáltatásaira
 • lehetőleg több méretben (1200*120, 900*120, 200*400, 64*64 px) és szerkeszthető formátumban is legyen elérhető
 • az egyszerűség és az oldallal harmonizáló megjelenés előny

  Díjazás

 • ingyenes 5 éves tagsági az oldalhoz
 • ingyenes reklámfelület az oldalon
 • a logo megjelenése az oldalon
 • közös együttműködés a későbbiekben is